SverigeOnline, EButiken.nu
 English  Svenska  Finnish  German     
 
Start     Logga In     Sök     Kontakta oss     Min önskelista
  Kategorier
Pocket: Sånghäfte - Allsång På Skansen, 2015

   Advent / Lucia / Jul

   Sverige Fest

   Godis / Choklad / Lakrits

   Snacks / Chips

   Svensk Mat / Dryck
      Bakartiklar
      Barnmat / Välling
      Bröd / Knäckebröd / Fikabröd
      Kaffe / Te / O´boy
      Kakor / Kex / Skorpor
      Ketchup / Senap / Dressing
      Konserver
      Kryddor / Smaksättare
      Kräm / Soppor
      Matmix
      Ost / Kaviar
      Saft / Läsk / Must / Vatten
      Sylt / Marmelad / Topping
      Såser
      Övrigt / Husgeråd

   Husgeråd / Hushåll

   Musik / Ljudböcker

   Film / TV-serier

   Spel / Pussel

   Böcker / Pocket / Ljudböcker

   Tidningar

   Barn

   Hygien / Hälsa

   Svenska Souvenirer

   Kungligt Bröllop

   Säsong
  Valutor

 Visa. MasterCard, Diners
  Övrigt
Beställ Så Här!
Villkor och Information
Sekretess & cookies
Om Oss
Länkar
Powered by Talex e-handelssystem
Abba: Grebbestads Ansjovis - Hel, 450g
[207904]
SEK:0.00:-

Abba: Grebbestads Ansjovis Hel, i spad, 450g

LEVERANSPROBLEM December 2015 - leverantören har problem att få tag i råvaran (Ansjovis), produkten ersätts just nu tillfälligt med SIllfiléer i ansjovisspad. De hela Ansjovisarna får vi inte tag på alls för tillfället.


Den rosa burken är för många själva sinnebilden för ansjovis. De riktiga konnässörerna anser att hel ansjovis är den enda riktiga ansjovisen. Hel ansjovis smakar lite mer men det krävs en vass kniv och ganska mycket övning för att den skall komma till sin rätt.

Till Grebbestads Ansjovis används endast speciellt utvald skarpsill och kryddningen är en väl bevarad hemlighet som gått i arv i flera generationer, men vi kan avslöja att kryddorna kanel, ingefära och sandel ingår.

På leverantörens hemsida finns ett bra recept på den klassiska rätten "Janssons Frestelse":

http://www.abba.se/recept/janssons_klassiska_frestelse/

Ingredienser till 4 portioner

1 burk (125 g) Grebbestads Ansjovis Original
2 gula lökar
8 potatisar
3 dl grädde
ansjovisspad
½ dl ströbröd
2 msk smör eller margarin

Beskrivning

Skala lökarna och skär dem i tunna skivor.
Skala och skär potatisen i fina strimlor.
Varva potatis, lök och ansjovis i en väl smord form. Översta lagret ska vara potatis. Häll på grädde och lite ansjovisspad. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör. Grädda Jansson i 225 grader i ca 60 min eller tills potatisen blivit mjuk och har fått en ljusbrun färg.

Servera gärna med knäckebröd en bit lagrad ost och en kall öl.


59 SEK

Denna produkt inkom i vårt sortiment måndag 29 mars, 2010.
   Recensioner
  Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 Abba: Kalles Kaviar - Dill 190g
Abba: Kalles Kaviar - Dill 190g
 Marabou: Dubbel - Co-Co, 60g
Marabou: Dubbel - Co-Co, 60g
 Fjällbrynt: Mjukost - Rökt Skinka, 250g
Fjällbrynt: Mjukost - Rökt Skinka, 250g
 Herrljunga: Cider - Äpplecider (0,7 Vol%), 100cl
Herrljunga: Cider - Äpplecider (0,7 Vol%), 100cl
 Abba: Sill - Klassisk Matjes Sill, 200g
Abba: Sill - Klassisk Matjes Sill, 200g
 Fjällbrynt: Messmör - Original, 350g
Fjällbrynt: Messmör - Original, 350g
  Nyheter.  mer
 Almanacka  :    "Sverigealmanackan 2015", A6 x 2pcs
Almanacka : "Sverigealmanackan 2015", A6 x 2pcs
SEK:178.00:-
SEK:159.00:-
  Bra erbjudanden
Prenumerera på våra bra erbjudanden

Förnamn:


Efternamn:


E-postadress:


  Varukorg  mer
...är tom
  Tipsa en vän
 
Tipsa en vän om den här produkten.



Copyright © 2007 - 2017 SverigeOnline

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för tryckfel och förändringar.