SverigeOnline, EButiken.nu
 English  Svenska  Finnish  German     
 
Start     Logga In     Sök     Kontakta oss     Min önskelista
  Kategorier
Pocket: Sånghäfte - Allsång På Skansen, 2015

Semper: Tillskott - BabySemp 2 (+6mån), 5,4 lit.

Semper: Tillskott - BabySemp 2 (+6mån), 5,4L x 6st

Semper: Tillskott - BabySemp 3 (+9mån), 5,4 lit.

Semper: Tillskott - BabySemp 3 (+9mån), 5,4L x 6st

   Advent / Lucia / Jul

   Sverige Fest

   Godis / Choklad / Lakrits

   Snacks / Chips

   Svensk Mat / Dryck
      Bakartiklar
      Barnmat / Välling
      Bröd / Knäckebröd / Fikabröd
      Kaffe / Te / O´boy
      Kakor / Kex / Skorpor
      Ketchup / Senap / Dressing
      Konserver
      Kryddor / Smaksättare
      Kräm / Soppor
      Matmix
      Ost / Kaviar
      Saft / Läsk / Must / Vatten
      Sylt / Marmelad / Topping
      Såser
      Övrigt / Husgeråd

   Husgeråd / Hushåll

   Musik / Ljudböcker

   Film / TV-serier

   Spel / Pussel

   Böcker / Pocket / Ljudböcker

   Tidningar

   Barn

   Hygien / Hälsa

   Svenska Souvenirer

   Kungligt Bröllop

   Säsong
  Valutor

 Visa. MasterCard, Diners
  Övrigt
Beställ Så Här!
Villkor och Information
Sekretess & cookies
Om Oss
Länkar
Powered by Talex e-handelssystem
Abba: Grebbestads Ansjovis - Filéer, 125g
[207902]
SEK:29.00:-

Abba Grebbestads Ansjovis Filéer, i spad, 125g

Den rosa burken är för många själva sinnebilden för ansjovis. Till Grebbestads Ansjovis används endast speciellt utvald skarpsill och kryddningen är en väl bevarad hemlighet som gått i arv i flera generationer, men vi kan avslöja att kryddorna kanel, ingefära och sandel ingår.

På leverantörens hemsida finns ett bra recept på den klassiska rätten "Janssons Frestelse":

http://www.abba.se/recept/janssons_klassiska_frestelse/

Ingredienser till 4 portioner

1 burk (125 g) Grebbestads Ansjovis Original
2 gula lökar
8 potatisar
3 dl grädde
ansjovisspad
½ dl ströbröd
2 msk smör eller margarin

Beskrivning

Skala lökarna och skär dem i tunna skivor.
Skala och skär potatisen i fina strimlor.
Varva potatis, lök och ansjovis i en väl smord form. Översta lagret ska vara potatis. Häll på grädde och lite ansjovisspad. Strö över ströbröd och lägg på några klickar smör. Grädda Jansson i 225 grader i ca 60 min eller tills potatisen blivit mjuk och har fått en ljusbrun färg.

Servera gärna med knäckebröd en bit lagrad ost och en kall öl.

Denna produkt inkom i vårt sortiment tisdag 12 februari, 2008.
   Recensioner
  Kunder som har köpt den här produkten köpte också
 Malaco: Fruxo, 80g
Malaco: Fruxo, 80g
 Marabou: Dubbel - Daim, 56g
Marabou: Dubbel - Daim, 56g
 Cederroth: Tandkräm - ACTA Original, 125ml
Cederroth: Tandkräm - ACTA Original, 125ml
 DanSukker: Socker - Vaniljsocker, 170g
DanSukker: Socker - Vaniljsocker, 170g
 Fjällbrynt: Mjukost - Stark Hushållsost, 250g
Fjällbrynt: Mjukost - Stark Hushållsost, 250g
 Gevalia: Brygg - Mellanrost, 500g
Gevalia: Brygg - Mellanrost, 500g
  Nyheter.  mer
 Pocket: Sånghäfte - Allsång På Skansen, 2015
Pocket: Sånghäfte - Allsång På Skansen, 2015
SEK:89.00:-
  Bra erbjudanden
Prenumerera på våra bra erbjudanden

Förnamn:


Efternamn:


E-postadress:


  Varukorg  mer
...är tom
  Tipsa en vän
 
Tipsa en vän om den här produkten.



Copyright © 2007 - 2017 SverigeOnline

Alla priser inklusive moms.
Med reservation för tryckfel och förändringar.